e complete coupon code yogi hair straightener and wand gift gladstone dodge oil change coupons endless coupon september 2012 end of the year gifts for preschoolers garnier fructis coupons april 2013

NBE

NBE

NBE står för Nannic beautyfying energy och är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående behandlingar som ger omedelbara effekter. Specialutvecklade aktiva serum slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi så att de kan arbeta bättre. Huden stärks upp, blir synbart fastare, får en finare lyster, rynkor reduceras och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en banbrytande metod som anpassas för varje hudtyp och önskat resultat. Det är en säker och avkopplande behandling som ger en långsiktig förbättring av hudens struktur.

NBE 500 behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande keratolytisk peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen. Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och underhålla resultatet av behandlingen.

NBE 500 är en professionell behandling som utförs av auktoriserade hudterapeuter. Synligt resultat uppkommer från första behandlingen och en intensiv kur på fem gånger ger långvariga effekter.

ETT GENOMBROTT I KAMPEN MOT HUDENS ÅLDRANDE

NBE 500 är en högteknologisk apparatur med elektromagnetisk energi som kombineras med värme. Med NBE 500 genomförs effektiva behandlingar främst för ansikte. Specialutvecklade aktiva serum slussas djupt ner i huden för att ge cellerna energi så att de kan arbeta optimalt. De cellidentiska serumen främjar tillväxten av nya celler och bromsar hudens åldrande. NBE 500 bygger på en patenterad metod och samtliga produkter är dermatologiskt testade med medicinskt bevisade effekter.

Stimulerar tillväxten av nya celler • ökar produktionen av kollagen och elastin • ökar andelen fukt i huden • ökar hudens absorption av aktiva ingredienser • minskar porernas storlek • förbättrar blodcirkulationen • förbättrar strukturen på bindväven • dränerar lymfsystemet • stimulerar fettförbränningen • ger förbättring i muskulaturen • minskar antalet fria radikaler • ger synliga resultat från första behandlingen • långvariga effekter efter kur på fem behandlingar.

NBE 500 kan med fördel kombineras med NBE Deep Skin behandlingar!

Deep skin resultat 2

NBE 1000 - Kind & mun NBE 500 - Ögon - 2 ggr before-after-lifting

voor&na's.indd

Priser och bokning

NBE behandling 1300 Kr (80 min)

Presentkort
Ge bort en stund med avkoppling och återhämtning. Roligt att ge och underbart att få. Säljs i valfritt belopp.

[/two_third]

HUDHÄLSA

Hudhälsa Rose-Marie Claesson erbjuder professionell skönhetsvård i en avstressande miljö. Hon har lång erfarenhet av branschen och har bland annat jobbat på Hasseludden och på Åhlens Day Spa med olika skönhetsbehandlingar.

KONTAKT

Hudhälsa
Linnevägen 23
184 51 Österskär
070-757 82 86
info@hudhalsa.com
facebookikon-240x240